Prezentare SES

Prezentare SES  6  “BIO IMPLANT CLINIQUE SRL”


BIO IMPLANT CLINIQUE – Intreprindere sociala SRL reprezinta unul dintre rezultatele proiectului „Toti suntem oameni” ID 149051, cofinantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 6 – Promovarea incluziunii sociale, Domeniul major de interventie 6.1. „Dezvoltarea economiei sociale”, implementat in judetele Alba, Arges, Hunedoara de catre Asociatia Comunitatea Montana Iezel Muscel ca si solicitant, Vimed Com SRL – P1, Jam Business SRL– P2, Asociatia Sportiva a Persoanelor Handicapate Neuromotor – Cutezatorii –P3.

Ses-ul BIO IMPLANT CLINIQUE a fost infiintat la data de 24.04.2015 cu forma de organizare :Societate cu Raspundere Limitata, si are drept obiect principal de activitate medicina dentara si implantologie.

Scopul SES-ului nostru este de a oferi servicii de medicina dentara si implantologie de inalta calitate, pacientilor din Bucuresti dar si din alte judete, intr-un spatiu dedicat, care nu aminteste de latura medicala decat prin calitatea tratamentelor efectuate.

Pozitionata in zona semicentrala a Bucurestiului, vis a vis de un mare centru comercial (Mall Vitan), in apropiere (200 m) de centre de afaceri si reprezentante de firme si societati, este o oaza de bun gust si rafinament. Clinica isi desfasoara activitatea la etajul 5 al unei cladiri cu specific medical, incepand cu parterul unde sunt situate o farmacie si un centru de radiologie si terminand cu etajul 6, unde se afla un centru de dezvoltare personala.

BIO IMPLANT CLINIQUEa fost infiintat in cadrul Proiectului POSDRU/173/6.1/S/149051 „Toti suntem oameni”, SES 6. In perioada de derulare a proiectului persoanele din grupuri vulnerabile vor avea acces gratuit la serviciile oferite (in masura in care sunt achizitionate din bugetul proiectului).

Grupul vulnerabil este constituit din:

Familii cu peste 2 copii - 0
Familii monoparentale -1
Femei in situatii de risc -1
Persoane care traiesc din venitul minim garantat - 1
Persoane cu dizabilitati - 1
Persoane de etnie roma - 0

Date contact SES :
Calea Vitan nr 28, et 5, Bucuresti, sector 3
Tel : 0751 02 14 87 , 0744 56 40 80